Itsensä rakastamisen summit 2022 -haastattelu: Coach Kati Niemi

10 asiantuntijan ilmainen Itsensä rakastamisen summit

Laita hyvä kiertoon!

Olethan jo huomannut somessa muidenkin kuin Rakkauden (r)evoluution ja minun Instagram- ja Facebook-stooreissa pyörineet mainokset nyt tiistaina 22.11.2022 järjestettävästä ILMAISESTA Itsensä rakastamisen summit -verkkotapahtumasta?

Itsensä rakastamisen summit 2022 -esiintyjät: Haastattelut / Kati Niemi

Tiistaina monen asiantuntijan haastattelut kootaan yhden ison live-webinaarin alle, jotta kuulijat saavat kerralla todella monipuolisen inspiraatiosetin ja kunnolla lisävirtaa marraskuun keskelle:

Itsensä rakastamisen summit 2022 -haastattelu: Coach Kati Niemi

Tuttuja nimiä varmasti sinullekin, vai kuinka? Jos ei vielä, niin pääset tutustumaan heidän Instagram-profiileihinsa helpoiten viimeaikaisten some-postausteni linkeistä esimerkiksi suoraan tästä klikkaamalla (postauksen alla kommenttikentässä linkit):

Olenkin ihan varma, että saat tästä isosta verkkotapahtumasta nyt paljon hyvää mieltä ja elämäniloa, joten mielelläni itsekin suostuin yhdeksi haastateltavaksi ja vinkkaan tästä mielenkiintoisesta live-tapahtumasta sinullekin.

Minua haastattelee ti 22.11 klo 15.30-16 Anna-Kaisa Paukkeri, joka on jakanut omaa tarinaansa jo aiemmin minulle. Hänen tarinansa kuulostaa paikoin hieman sen tyyppiseltä polulta, jonka kaltaisen moni valmennusasiakkaistanikin on kulkenut omassa elämässään. Jokaisen matka itsensäkehittämisen teemoihin on aina omanlaisensa ja uniikki (omasta kasvutarinastani kerroin sinulle täällä), joten ehkä joiltain osin tämä Anna-Kaisan tarina resonoi sinullakin – menneisyydessäsi tai kenties tällä hetkellä. Koska Anna-Kaisa on kertonut tästä kasvumatkastaan jo aiemmin hyvin avoimesti, voin sen sinullekin tässä nyt hänen luvallaan jakaa:

Aikaisemmin Anna-Kaisan elämä näytti kyllä ulkoisesti ihan hyvältä: hän oli juuri valmistunut yliopistosta, saanut ensimmäisen työpaikkansa ja muuttanut ystäviensä kanssa rintamamiestaloon. Mutta sisällään hän voi huonosti. Hänen mielessään soi syytökset itseä kohtaan. Hän soimasi itseä, että oli liian äänekäs, liian iloinen. Ei tarpeeksi kaunis, ei tarpeeksi hyvä, ei tarpeeksi osaava eikä ahkera…

Hän oli liikaa jotakin eikä tarpeeksi jotakin muuta…

Hänestä tuntui epävarmalta. Hän yritti olla rauhallisempi, ahkerampi, kivempi… Hän hymyili joka paikassa, että kaikilla olisi hyvä olla hänen ympärillään. Hän ei osannut sanoa ei eikä olla vihainen, koska hänestä tuntui, että se olisi aiheuttanut muille kurjan olon. Hän ei tunnistanut tunteitaan, tarpeitaan eikä toiveitaan. Hänestä tuntui, että hän oli jotenkin hukassa.

Yhtenä päivänä Anna-Kaisa havahtui, että hän oli sellainen, mitä hän kuvitteli, millainen muut haluaisivat hänen olevan. Hän oivalsi, että hän etsi hyväksyntää ja rakkautta itsensä ulkopuolelta. Anna-Kaisa tajusi, ettei hän tuntenut juurikaan itseään eikä tykännyt itsestään sellaisena kuin oli. Millainen hän oli aitona itsenään?

Itsensä rakastamisen summit 2022 -haastattelussa Coach Kati Niemi, haastattelijana Anna-Kaisa Paukkeri

Hän tunsi, että tämän täytyi muuttua tai vastassa olisi yhä yltyvämpi pahoinvointi. Se oivallus muutti hänen elämänsä. Alkoi tutkimusmatka itseen, ja vähitellen hän löysi yhteyden itseensä ja sydämeensä. Hän uskalsi alkaa hyväksyä ja rakastaa itseään. Hän vapautui olemaan aito itsensä. Ja tämän oman matkansa myötä hän huomasi, että hän haluaa auttaa muitakin rakastamaan itseään, ja juuri siksi hän kutsui asiantuntijoita jakamaan viisauttaan ja työkalujaan tähän Itsensä rakastamisen summitiin, jossa olen siis yksi haastateltavista (ti 22.11 klo 15.30-16).

Tässä ilmaisessa webinaarissa pääset kuulemaan livenä 5 tunnin ajan monia asiantuntijoita, ketkä haluavat auttaa sinua uskaltamaan rakastaa itseäsi, löytämään yhteyden sydämeesi ja vapautumaan elämään aitona itsenäsi.

Sitähän minäkään en vielä yhtään tiedä, mitä ajatuspolkuja pitkin kuljemme Anna-Kaisan kanssa tuon meidän juttutuokion aikana, mutta tule kuulolle, niin ehkäpä yllätytään molemmat! 🙂

Tämä ainutlaatuinen live-webinaari on sinulle nyt TÄYSIN ILMAINEN ja voit katsoa/kuunnella haastattelut Zoomissa eli käytännössä missä vain tuolloin oletkin! Ilmaispaikkoja on rajoitetusti ja haastattelut näkyvät liven jälkeen ilmaiseksi vain 24 h ajan, joten varaa paikkasi nyt nopeasti TÄÄLLÄ. Varattuasi paikkasi saat lisätietoja sähköpostilla.

Oletko innoissasi? Minä olen!

Varaa ilmainen paikkasi nyt tästä:

Tavataan tiistaina klo 15.30!

Elämäniloon innolla inspiroiden,
Coach Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer -valmentaja
[email protected]

Itsensä rakastamisen summit 2022 -haastattelu: Coach Kati Niemi
Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Tietokirjailija Kati Niemi

Ajanvaraus

Coaching-, hypnoterapia- ja NLP-valmennus-ajanvaraus etänä ja kasvotusten tällä sivulla. Tervetuloa voimaantumaan! “Kiitos kaikesta tuestasi tämän vuoden aikana!🤗 Sinä koppasit minut turvaverkkoon, kun olin putoamassa; en

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.