Maailmanrauha ja mielenrauha

Syyllisyys, häpeä ja riittämättömyyden tunne Ukrainan sodan aikana

Laita hyvä kiertoon!

Riittämättömyyden tunne vaivaa meistä monia nyt, kun tunnemme itsemme voimattomiksi maailmanmahtien edessä. Lahjoitamme rahaa, teemme hyväntekeväisyystöitä, osallistumme mielenosoituksiin ja kannatamme maailmanrauhaa, mutta koemme ponnistuksemme silti riittämättömiksi. Ihan ymmärrettävästi.

Ukrainan sodan aikana monen mielessä myllertää murheiden ja pelkojen lisäksi epäilys siitä, että saako tänä aikana iloita tai tuntea olonsa hyväksi? Pitääkö tuntea syyllisyyttä tai häpeää, jos ei tunne suurta ahdistusta eikä kanna maailman murheita hartioillaan jatkuvasti vaan huomaa voivansa pysyä yllättävänkin levollisena ja luottavaisin mielin paniikinkin keskellä? 

Tätä pohtivat monet, viimeksi luin tämänkaltaisista tuntemuksista tuttavani somepostauksesta.

Rauha maailmassa ei ole vain lista konkreettisia asioita, jotka ovat kunnossa kansojen ja valtioiden – ihmisten – välillä.

Maailmanrauha on ennenkaikkea mielentila, ja mielen järkkyessä meitä kaikkia stressaavan Ukrainan sodan aikana tuo rauhallinen mielentila on vaikeaa saavuttaa.

Ja saako itseään edes tuntea rauhalliseksi, kun se tunne ei resonoi vallitsevaan todellisuuteen Ukrainassa?

Maailmanrauha ja mielenrauha

Rauha on mielentila, levollinen yhteenkuuluvaisuuden tunne ja luottamusta muihin ihmisiin.

Rakkauden revoluutio parisuhdekirja - erokirja

Rakkauden (r)evoluutio -kirja

* Sisältää sinulle hyödyllisiä kumppanilinkkejä Suhde on ”ihan ok”, mutta jotain puuttuu – kannattaako erota vai ei? Turhan moni puhuu vain eropäätöksen teosta, vaikka todellisuudessa

Luottamus toisiin ihmisiin pohjautuu luottamukselle omaan itseen. Kun luotat itseesi ongelmienkin keskellä, sinulla ei ole tarvetta hyökätä muita kohtaan ylipuolustaaksesi itseäsi. Puolustat tietysti rakastamiasia asioita ja ihmisiä – itseäsikin – mutta hyökkäämättä silti muita kohti henkisesti tai fyysisesti väkivaltaisesti pelosta käsin.

Samaan perusperiaatteeseen perustuu myös maailmanrauha.

Ethän siis tunne ainakaan syyllisyyttä tai häpeää siitä, jos pystyt pysymään rauhallisena ja luotat maailmanrauhaan. Sinulla on vähintäänkin vahva lupa ja oikeus pysyä rauhallisena myrskynkin keskellä.

Paniikkitilanteissa todellakin tarvitaan heitä, joihin muut voivat tukeutua ja joissa muut voivat nähdä sen rauhan, sen tunnetilan, jota hekin kaipaavat maailmaan ympärilleen – ja sisälleen.

Rauha tähän ympäröivään maailmaankin syntyy meistä itsestämme. Sinusta ja minusta. Ja heistä, joita vastaan emme koe tarvetta hyökätä, vaikka puolustammekin itseämme, arvojamme ja rajojamme sekä henkisesti että fyysisesti. Rajanveto tuo voimaa, joten huolehdithan myös omista rajoistasi näinä aikoina pitämällä energiasyöppö-asioita/-ihmisiä loitommalla ja fokusoimalla siihen hyvään, jota kaipaat. Mielenrauhaan maailmanrauhankin rakentamiseksi. Yksi hyvä ajatus ja teko kerrallaan, toistemme ja siten myös itsemme hyväksi.

Kati Niemi: Rakkauden revoluutio - parisuhdekirja - erokirja

Siispä lähetän sinulle nyt sylin täydeltä mielenrauhaa ja levollista rakkautta tulevaan viikkoosi, missäpäin maailmaa kuljetkin! – “Ole se muutos, jonka haluat maailmassa nähdä.” (Mahatma Gandhi)

Rakkaudella,
valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer-valmentaja
[email protected]

P.S. Lisävoimaa mielenrauhan löytämiseksi ja ylläpitämiseksi monin tavoin löydät esimerkiksi:

Ilmainen rentoutusäänite - Hyvä äänite rentoutumiseen ja stressinhallintaan (transsi, kevyt hypnoosi)

Ilmainen rentoutusäänite stressinhallintaan ja rentoutumiseen: Lataa tästä ilmaiseksi

Tervetuloa rentoutumaan!

Ammattitaitoisen hypnoterapeutin laatima hyvä äänite rentoutumiseen auttaa sinua vapautumaan stressistä voidaksesi nauttia elämästäsi yhä runsaampana, levollisemmin mielin. Tämän rentoutusäänitteen myötä pääset rauhoittamaan mieli-keho-yhteytesi, ja vahvistat sisäistä tasapainoasi.

Mitä useammin kuuntelet rentouttavia äänitteitä missä ja milloin tahansa päivän aikana, sitä helpommin saat luotua itsellesi sen syvän rentoutuneisuuden tilan, jossa ongelmien sijaan alat nähdä sinua ympäröivät mahdollisuudet yhä runsaampina ja tavoittelun arvoisina.

Tämä rentouttava äänite on ladattavissa helposti suoraan sähköpostiisi saamastasi linkistä, jotta voit kuunnella sitä vaikkapa suoraan kännykästäsi missä tahansa, myös verkon ulottumattomissa esimerkiksi mökillä tai lentokoneessa. Voit kuunnella äänitettä myös kumppanisi kanssa tai itseksesi esimerkiksi korvanapeista.

Tämän rentouttavan äänitteen avulla luo itsellesi positiivisempi mieli parempaan huomiseen, oman itsesi ja läheistesi parhaaksi. Äänitteen kesto on 25 minuuttia, jotta voit kuunnella sitä myös kiireisen arjen keskellä mielenrauhan luomiseksi ja levollisen yön pohjustamiseksi.

Nautinnollista rentoutumishetkeä sinulle!

Rakkaudella
valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer -valmentaja
[email protected]

LADATTAVA ILMAINEN RENTOUTUSÄÄNITE – TERVETULOA RENTOON HYVÄÄN OLOON!

Eropäätös-verkkokurssi Parempi parisuhde vai erinomainen ero -verkkovalmennus

Parempi parisuhde vai erinomainen ero?

Kannattaako erota vai pysyä parisuhteessa? Hyödynnä ratkaisukeskeinen päätöksentekovalmennus ja henkilökohtainen tukeni KIITOS, TULEN MUKAAN! (Kertamaksu 477 €) KIITOS, TULEN MUKAAN! (87 €/kk 6 kuukauden ajan)

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Tietokirjailija Kati Niemi

Ajanvaraus

Coaching-, hypnoterapia- ja NLP-valmennus-ajanvaraus etänä ja kasvotusten tällä sivulla. Tervetuloa voimaantumaan! “Oli todella antoisaa keskustella kanssasi. Uskon vahvasti että pääsen kanssasi tosi hyviin tuloksiin itseni

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Sinkku & Deittailu -valmennus: Coach Kati Niemi

Sinkkujen päivä 11.11.22!

Sinkun itseluottamus- / deittailu-itsevarmuus- valmennusta coachingin, NLP-metodien ja/tai hypnoosin parissa myös sinkkujen päivänä 11.11!

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.