Parempi puoliso parisuhteessa -yksilövalmennus (2x60 min.)

Puuduttaako parisuhde, mutta et oikein tiedä mikä mättää? Oletko kyllästynyt yrittämään muuttaa puolisoasi ja mietit, miten ehkäpä itse voisit parantaa omaa toimintaasi parisuhteessa? Mietitkö onko sinulla vain asenneongelma, kun tavallaan kaikki on parisuhteessa paperilla hyvin, mutta jotain kuitenkin kaipaat enemmän tai toisella tavalla?

Parisuhde luodaan yhdessä, yksilöistä käsin. Tasapainoinen parisuhde tulee mahdolliseksi, kun ensin itse löytää tasapainon itsensä kanssa, ja puolison hyväksyminen onnistuu kunnolla vasta, kun tulee ensin sinuiksi oman itsensä kanssa. Vuorovaikutus puolison kanssa niin seksin kuin muunkin kommunikaation osalta sujuu lempeämmin, kun oppii suhtautumaan itseensä lempeämmin ja uskaltaa asettaa itsensä alttiiksi sekä fyysiselle että henkiselle läheisyydelle. Parisuhdetaitoja voi ja kannattaa harjoitella yksilövalmennuksessa, jossa varaukseton hyväksyntä on taattu. Sinä riität rakkaudellisen parisuhteen luomiseen.

Tässä parisuhde-yksilövalmennuksessa tapaamme voimaannuttavan hypnoterapian ja tukevien NLP-harjoitteiden merkeissä kaksi kertaa.

Varaa tästä ensimmäinen aika:

190,00  sis. alv 24% (incl. Finnish VAT 24%)

Tästä eteenpäin klikkaamalla pääset nyt samantien varaamaan sinulle parhaiten sopivan ensimmäisen tapaamisajan kanssani. Ensimmäisessä tapaamisessa käymme läpi tilannettasi, tavoitettasi ja taustatekijöitäsi selvittääksemme yhdessä juuri sinulle parhaan etenemistavan mm. sen osalta, onko toinen tapaamisemme myös etänä vai kenties kasvotusten (Espoo / Sipoo). Yhdessä selvitämme myös sinulle sopivimman metodin mm. siltä osin, saatko parhaan hyödyn itsellesi coachingin ja esim. NLP-metodien avulla vai esim. hypnoterapialla (=hypnoosi + terapeuttiset ja valmennukselliset menetelmät). Ratkaisuvaihtoehto on kullekin yksilöllinen – aivan kuten jokaisen tilanne ja tavoitekin on aina uniikki. Tämän ensimmäisen etätapaamisemme ajanvarauksen jälkeen saat minulta kalenterikutsun Google Hangouts-tapaamiseemme, johon voit osallistua halutessasi myös ilman videokuvaa esimerkiksi puhelimitse vaikkapa lenkkipolulla ollessasi.