Parempi puoliso parisuhteessa -yksilövalmennus (2×60 min.)

Turhauttaako jokin asia parisuhteessanne, mutta et oikein tiedä miten ratkaista se?

Oletko mielestäsi jo yrittänyt kaikkesi, mutta yhteys välillänne ei vaan tunnu parantuvan?

Tai mietitkö onko sinulla vain asenneongelma, kun tavallaan kaikki on parisuhteessa paperilla hyvin, mutta jotain kuitenkin kaipaat enemmän tai toisella tavalla?

Vai onko puolisosi alkanut jo tehdä pesäeroa sinuun henkisesti tai fyysisesti, ja sinä haluaisit vielä saada parisuhteenne kuntoon etkä erota?

Parisuhde luodaan yhdessä, yksilöistä käsin. Tasapainoinen parisuhde tulee mahdolliseksi, kun ensin itse löytää tasapainon itsensä kanssa, eikä pelkää kertoa tarpeistaan ja toiveistaan kumppanille rakkaudellisesti – pelkäämättä ja toista sen enempää syyttämättä.

Myös puolison erilaisuuden hyväksyminen onnistuu kunnolla vasta, kun tulee ensin sinuiksi oman itsensä kanssa, ja sen jälkeen voi puhtaammalta pöydältä arvioida parisuhteen sisältöä, tilaa ja suuntaa levollisemmin mielin. Arvostaen puolison näkemyksiä ja silti väheksymättä omaa itseään.

Vuorovaikutus puolison kanssa niin seksin kuin muunkin kommunikaation osalta sujuu lempeämmin, kun oppii suhtautumaan itseensä hyväksyvämmin ja uskaltaa asettaa itsensä alttiiksi sekä fyysiselle että henkiselle läheisyydelle.

Läheisyys edellyttää sitä, että ei pelkää myöskäänä torjutuksi tulemista: silloin voi vasta uskaltaa avautua toiselle ja löytää syvemmän yhteyden sekä henkisesti että fyysisesti.

Parisuhdetaitoja kannattaa harjoitella yksilövalmennuksessa, jossa varaukseton hyväksyntä on taattu etkä joudu peitellä kipeimpiäkään totuuksia, kun puolisosi ei ole vierellä kuuntelemassa ja mahdollisesti äänetikin keskeyttämässä ajatuksesi.

Sinä olet rakkauden arvoinen, vaikka kipeiden torjutuksi tulemisen kokemusten (lapsuudessa, nuoruudessa, parisuhteessa…) olisit alkanut uskoa toisin. Sinä riität hyvään, tasapainoiseen ja antoisaan rakkaussuhteeseen.

Tässä parisuhde-yksilövalmennuksessa tapaamme etäyhteydellä kaksi kertaa.

Varaa tästä ensimmäinen aika:

390,00  sis. alv 24%

Millaista apua muut ovat saaneet?

"Suosittelen lämpimästi Katia!"

Tästä eteenpäin klikkaamalla pääset nyt samantien varaamaan sinulle parhaiten sopivan ensimmäisen etätapaamisajan kanssani. Tekemäsi ajanvarauksen jälkeen saat minulta kalenterikutsun Google Hangouts-tapaamiseemme, johon voit osallistua halutessasi myös ilman videokuvaa esimerkiksi puhelimitse vaikkapa lenkkipolulla ollessasi.