Eron merkit: Eron varoitusmerkit kun kumppani alkaa tehdä eroa

Eron merkit: Varoitusmerkit kun puoliso alkaa tehdä eroa

Laita hyvä kiertoon!

Mitkä ovat yleisimmät eron merkit, ja miten ne voisi havaita omassa parisuhteessa ennen kuin on liian myöhäistä? Eron varoitusmerkkejä – kuten hyvänkin parisuhteen tunnusmerkkejä – on monenlaisia ja joskus niitä on vaikeaa havaita. Tässä artikkelissa käyn läpi, mitkä ovat yleisimmät eron hälytysmerkit sekä miten saat nostettua alitajuisesti tunnistamasi eron tunnusmerkit myös tietoisen mielesi tasolle. 

Tiesitkö, että persoonallisuudellasi ja tiedostamattomilla, automaattisilla toimintatavoillasi on vaikutusta siihen, miten helposti havaitset eron varoitusmerkit, ja toisaalta miten luontaisesti kiinnität huomiota parisuhteessasi ilmeneviin positiivisiin puoliin ja parisuhteen parantamiseen?

Tiedostamaton mielesi kyllä rekisteröi eron varoitusmerkit, joten milloin tutustut tuohon sisäiseen tietoosi?

Hypnoterapeuttitaustani vuoksi minua kiinnostaa erityisesti tiedostamattoman mielen rekisteröimän big datan ja alitajunnan voiman hyödyntäminen elämänlaadun – myös parisuhteen – parantamisessa. Tätä teemaa käyn läpi myös verkkokursseillani ja yksilövalmennuksissani, joista voit lukea täältä.

Tietoinen mielemme voi fokusoida vain murto-osaan sitä sisäisten ja ulkoisten aistiärsykkeiden big dataa, jota tiedostamaton mielemme rekisteröi jatkuvasti parisuhteemme hyvistä ja huonoista puolista.

Mietinkin, mikä mahtaa olla se hetki, kun intuitiivisesti ensimmäisen kerran huomasit tai tulet huomaamaan parisuhteesi todellisen tilan? 

Vai tiedätkö varmasti, miten kestävällä pohjalla suhteenne on? 

Entä miten tietoinen olet puolisosi näkökulmasta suhteenne sisältöön ja suuntaan?

Tässä blogikirjoituksessa käyn läpi muunmuassa seuraavia asioita eron merkkien takana:

Rekisteröitkö sinä onnellisen parisuhteen ennusmerkkejä vai näetkö enemmänkin eron varoitusmerkkejä parisuhteessasi?

Entä oletko valmis tutkailemaan eron varoitusmerkkejä aidosti, vai haluatko mieluummin katsoa poispäin mahdollisista riskitekijöistä ja vain toivoa parasta? Olet varmasti kuullut lehtien lööppitarinoista, kuinka “ero tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta”, ja tuskin haluat olla yksi heistä.

Miten voi havaita eron merkit ajoissa ja välttää eron?

Miten havaita eron varoitusmerkit ajoissa hyödyntämällä tiedostamattoman mielen rekisteröimää big dataa suhteesta, puolisosta ja omista tuntemuksista kaiken arkikiireen keskellä?

Mielemme on vahva ja vain osittain tahdonalainen. Vaikka rationaalisesta mielestämme tursuavat faktat mitä väittäisivät, täydelliseltäkään vaikuttava parisuhde ei aina tunnu siltä:

”Meillä oli monelta osin samankaltainen arvomaailma esimerkiksi lasten kasvatuksessa. Arvostimme toistemme älyllistä kapasiteettia ja sparrasimme toisiamme ammatillisestikin. Harrastimme yhdessä. Meillä toimi niin seksi, kotityöt kuin raha-asiatkin. Nuo asiat eivät olleet kuitenkaan kaikki onnelliseen parisuhteeseen tarvittava. Olemme onnellisempia eromme jälkeen.”

Kirja: Parisuhde, Eroaminen, Avioero

Rakkauden (r)evoluutio -kirja

* Kuunnellaksesi äänikirjana tai lukeaksesi Rakkauden (r)evoluutio -kirjan jopa täysin ilmaiseksi hyödynnä kumppanuuslinkkejä tällä sivulla. Suhde on ”ihan ok”, mutta jotain puuttuu – kannattaako erota

Havaitsetko tietoisesti kaikki mahdolliset eron merkit, joita parisuhteenne toimivuus tai toimimattomuus kenties osoittaa sinulle?

Luuletko, että tietoisuutesi pystyy rekisteröimään kaikki sinun ja puolisosi väliset kohtaamiset sekä bongaamaan ilmassa leijuvat eron merkit? Kohtaat päivittäin kymmeniätuhansia pieniä tilanteita, joihin sinulla liittyy ajatuksia tai tunteita. Kukaan ei pysty – eikä kenenkään ole hyväksi – kyetä rekisteröimään jokaista asiaa tietoisuutensa tasolla joka sekunti. Mutta aina silloin tällöin on tärkeää tehdä esimerkiksi parisuhteen tilannekatsaus, jotta ehtii korjata suunnan vielä – jos niin haluaa.

Tätä ulkoisten ja sisäisten aistiärsykkeiden eli big datan ylivuotoa varten meillä on alitajunta ja tiedostamaton mieli, jonne tallennamme suurimman osan, 95 prosenttia, elämämme tapahtumista. Siis myös ne eron varoitusmerkit, joita olemme rekisteröineet kenties suhteemme ensiaskeleista alkaen. Tiedostamattamme.

Meillä kaikilla on päivittäin kymmeniätuhansia ajatuksia, joista suuri osa on ymmärryksemme, tietoisuutemme ulottumattomissa. Kaikki ajattelemamme ja uskomamme ei ole totta, järkevää ja hyvää, vaikka haluammekin uskoa olevamme fiksuja ja ainakin itsellemme hyvää tarkoittavia. Solubiologi Bruce Liptonin mukaan vain viitisen prosenttia toiminnastamme ja valinnoistamme on tietoisia.

Tietoinen mieli pystyy käsittelemään rationaalisesti siis vain murto-osan kaikesta eri aistikanavia pitkin keräämästämme datamäärästä.

Tiedostamattoman mielensä ajureita kannattaa syynäillä tarkemmin viimeistään silloin, kun itsekin jo huomaa toimivansa omien tavoitteidensa ja arvojensa vastaisesti. Esimerkiksi tästä artikkelista voit lukea tiedostamattoman mielen voimasta: Tiedostamaton mieli ajaa eron partaalle huomaamattasi

Havaitsetko uhkaavan eron merkit ajoissa?

Eron varoitusmerkkejä on monenlaisia, ja siksi tulevan eron tunnusmerkkien tulkinta on kuin hienovaraista taidetta

Voit luottaa siihen, että sinä havaitset mahdollisen lähestyvän eron merkit samalla herkkyydellä kuin osaat olla läsnä puolisosi kanssa. Varoitus tulevasta ilmenee nykyhetkessä jokaisessa kohtaamisessasi puolisosi kanssa. Ja myös niiden hetkien jälkeen, kun ette kohdanneet toisianne.

Eron varoitusmerkit tallentuvat tietoisuutesi alle. Sinne puolestaan saat yhteyden vain rauhoittamalla tahtiasi ja hiljentymällä sisimpäsi äärelle.

 

Elät tulevaisuutesi ennustajana jokaisessa hetkessä, ja siksi havaitset lähestyvän eron tunnusmerkit samalla herkkyydellä kuin kykenet olemaan läsnä tässä ja nyt. Silloin puolisosi eroilmoitus ei todennäköisesti ilmesty eteesi surullisenkuuluisana salamana kirkkaalta taivaalta.

Eron varoitusmerkit ovat yhtä uniikkeja kuin sinun ja puolisosi yhdessä luoma parisuhteenne tunnusmerkkeineen. Kuten parisuhteen luominen, myös tulevan eron tunnusmerkkien tulkinta on kuin hienovaraista taidetta. Molemmat pohjautuvat kykyyn olla läsnä aidosti ja herkästi, kumpikin omina itsenänne.

Samasta läsnäolon taidosta ja intuitiivisesta tietämisestä kumpuaa myös kykysi havaita puolisosi hyvyys ihmisenä, tai keinosi parantaa parisuhdettanne omalta osaltasi. Kun toivot parempaa parisuhdetta joko puolisosi kanssa tai hänestä erottuasi, tarvitset samaa sisäistä työkalupakkiasi. Onneksi tuota työkalupakkiaan voi laajentaa ja parantaa tietoisesti niin, että siitä on hyötyä sinulle sekä parisuhteessa että muillakin elämänalueilla.

Siksi suosittelen sinua laajentamaan parisuhdetaitojesi repertuaaria alitajuntasi voimasta käsin jo tänään, vaikka et huomisen suunnastasi heti saisikaan selkoa. Halusitpa mieluummin nähdä eron varoitusmerkit ja ennakoida eron ajoissa, taikka parantaa parisuhdettasi pysyvästi, samasta tiedostamattoman mielen ja alitajunnan voimastasi löydät ratkaisut, jotka eivät pelkästään kuulosta järkeviltä vaan myös tuntuvat hyviltä.

Miten persoonallisuutesi vaikuttaa siihen, kuinka helposti havaitset eron ennusmerkit tai parisuhdettasi parantavat mahdollisuudet?

Amerikkalainen psykologi Jeffrey A. Gray laati teorian siitä, miten aivojen biologia vaikuttaa persoonallisuuteemme ja tapaamme suhtautua riskeihin ja mahdollisuuksiin.

Lähestymiskäyttäytymistä ohjaava BAS-järjestelmä (Behavioural Approach System) herkistää henkilön havaitsemaan mahdollisia palkintoja ja motivoi henkilöä tavoitetta kohti. Henkilö, jonka käyttäytyminen on vahvasti BAS-järjestelmän ohjaamaa, on kiinnostunut tilaisuuksista, joista hän voisi saada hyvää palautetta ja kehuja puolisoltaan tai muilta. Impulsiivisuuteen taipuvainen BAS-ohjautuva henkilö jättää helpommin riskipaikat katsastamatta ja suuntaa huomionsa vahvemmin potentiaalisesti positiivisiin mahdollisuuksiin: “Eihän meillä mitään ongelmia ole, kyllä tämä tästä!”

Jos joillekin ihmisille puolison eroilmoitus tuli kuin “salama kirkkaalta taivaalta”, mistä se onkaan voinut johtua? Eikö eron ennusmerkkejä tosiaan ollut olemassa vai eikö henkilö vain havainnut niitä ajoissa?

Välttämiskäyttäytymistä ohjaava BIS-järjestelmä (Behavioural Inhibition System) puolestaan saa henkilön välttämään tilanteita ja tekemisiä, joista voisi aiheutua mahdollisia rangaistuksia. Pitkälti BIS-järjestelmän varassa toimiva henkilö välttelee uusia tilanteita, joissa hän saattaisi epäonnistua – esimerkiksi parisuhteen parantamisyrityksissä. Neuroottisesti ahdistunut henkilö kiinnittää jopa liikaakin huomiota riskeihin, jolloin parisuhteen parantaminen ei välttämättä motivoi yhtä voimakkaasti kuin suhteessa sinnittely ja eron välttäminen muutoksen pelossa.

Positiivinen ajattelu auttaa toki parisuhteen parantamisessa. Ensin on kuitenkin hoksattava, että parisuhteessa todellakin on parannettavaa ainakin jossain asiassa. Ja jos itse ei huomaa epäkohtia, se ei tarkoita, että niitä ei olisi. Puolison esille nostamia epäkohtia ei saa väheksyä silloinkaan, kun ei millään kestäisi kuunnella riskeistä ja vaikeuksista kertovaa valitusvirttä. Tämä olettaen, että yhä haluaa pysyä yhdessä edes suht onnellisesti.

Eron merkit ja parisuhteen parantaminen

Kumppanin kokemaa kipua ei pidä lakaista kukkakimpuilla maton alle ja vain toivoa parisuhteen parantuvan itsestään. Lue täältä milloin yltiöpositiivinen ajattelu ja tahdonvoima voivat olla haitaksi: Liian positiivinen ajattelu ampuu inhimillisyyden yli

Eron varoitusmerkit: Eropelko vaikeuttaa hälytysmerkkien havaitsemista

Varoitusmerkkien havaitseminen on vaikeaa erityisesti silloin, kun pelkää ja välttelee niiden olemassaolon myöntämistä todeksi. Suuntaamme tietoisen huomiomme tahdonvaltaisesti, mutta taustalla alitajuiset pelkomme ohjaavat tiedostamatonta toimintaamme eli myös havaitsemiskykyämme vahvemmin ja automaattisemmin kuin tiedostamme.

Ihminen ei pysty pitämään tietoisen mielen fokustaan kaikissa ympärillä olevissa ärsykkeissä, tapahtumissa, tilanteissa, ihmisissä, puheissa ja omissa tuntemuksissa. Kuitenkin kaikki sekin big data, jota emme huomanneet havaitsemamme, tallentuu tiedostamattoman mielemme tietosammioihin.

Tiedostamattoman mielen ja alitajunnan tallentamaa tositapahtumien ja tuntemusten big dataa kannattaa penkoa sitä syvällisemmin mitä kipeämmältä se tuntuu. Kun kova kipu ei ohjaa meitä enää välttelemään tosiasioiden havaitsemista ja myöntämistä todeksi, vaikealta ongelmavyyhdiltä tuntunut asia alkaa avautua.

Kun tietoinen mielemme saa mahdollisuuden tehdä päätöksiä faktapohjaisesti (toki muistinvaraisesti), uusi suunta piirtyy helpommin kohti toivomaasi parempaa parisuhdetta tai erinomaista eroa ja onnellista omannäköistä elämääsi.

Pelkojen ja stressin voittaminen auttaa sinuakin havaitsemaan ja tunnustamaan eron merkit, jolloin saat mahdollisuuden parhaaseen ratkaisuun

Stressitilanteessa – esimerkiksi parisuhdepahoinvoinnin keskellä – aktivoituva luonnollinen pakene- tai taistele -järjestelmä on ihmisillä erilainen riippuen heidän persoonallisuustyypistään persoonallisuuspsykologi Grayn mukaan. Jos parisuhteesi stressaa sinua, onko sinulle luontaisempaa taistella, paeta vai lamaantua laakereillesi lepäämään? Entä mikä on puolisollesi tyypillinen tapa reagoida stressiin?

Yleiset eron merkit, jotka ennakoivat mahdollisesti lähestyvää eroa, ovat samankaltaisia kuin ne merkit, joita osoitamme luontaisesti stressaavassa tilanteessa. Joku saattaa muuttua hyökkääväksi ja kritisoi kaikkea mahdollista sekä halveksuu puolisoaan, jota ainakin vielä ensitapaamisen aikoihin katsoi ihastellen ja lämmöllä. Joku toinen puolestaan vetäytyy ja muuttuu etäiseksi.

Joku etsii lohtua muualta ja saattaa elää rinnakkaissuhteessa vuosikausiakin samalla kerätessään rohkeutta ottaa ratkaiseva askel suuntaan tai toiseen.

Kun pelkäämme parisuhteemme ja itsemme puolesta, suojaudumme itsellemme luontaisimmalla tavalla. Jos tunnet puolisosi hyvin, tiedät, millainen hän pääsääntöisesti on. Eron merkit ovat usein – ei aina – niitä muutoksia, joita et aikaisemmin hänessä ainakaan muista havainneesi.

Jos eron merkit ovat muutoksen merkkejä, kannattaisiko siis kaikkea muutosta kaihtaa ja karttaa kaikin keinoin? Päinvastoin. Lue täältä: ”Älä koskaan ikinä muutu, rakas!” Aikuisten oikeesti?

Stressi pahentaa parisuhteen luisua lamaannukseen, ja stressaantuneena eron varoitusmerkkejä saattaa nähdä sielläkin, missä niitä ei ole.

Tietoinen mieli ja fokus herpaantuvat helposti erityisesti stressitilanteessa – esimerkiksi puolison kanssa väitellessä tai eroa pohdittaessa. Tällöin tiedostamattoman mielen uumenista ponnistavat sammakot lentävät suustamme silloinkin, kun emme ymmärrä mistä ne tähän hetkeen taas pomppasivat arkeamme ja parisuhdettamme hämmentämään.

Stressi pahentaa parisuhteen luisua lamaannukseen. Tiedostamattomasta mielestä nousevat alitajuiset pelot ja uskomukset ohjaavat käytöstämme, ajatuksiamme ja esimerkiksi puhettamme puolisollemme vahvasti varsinkin silloin, kun stressi vaimentaa fiksumpaan käytökseen kykenevän otsalohkomme. Sinua rajoittavat uskomukset istuvat itsessäsi sitä tiukemmin mitä enemmän ruokit niitä muiden ihmisten samansuuntaisilla oletuksilla – esimerkiksi parisuhteen parantamisen tai eroamisen vaikeudesta.

Toimit sinua rajoittavien uskomustesi mukaisesti sitä useammassa tilanteessa mitä suurempaa stressitaakkaa kannat harteillasi. Jos koet parisuhteessasi stressiä enemmän kuin rakkautta ja lisäksi pelkäät eroamista tai jopa eron varoitusmerkkien havaitsemisesta, kuinka uskot pystyväsi parantamaan parisuhdettasi sen todellisten epäkohtien osalta tai tekemään vankan eropäätöksen?

Sen sijaan, että pyrit ainoastaan bongaamaan eron varoitusmerkit ajoissa, vahvista itseäsi pysyvämmin niin, että et bongaa yhtään kuviteltua hälytysmerkkiä etkä ainakaan itse aiheuta niitä turhaan.

Tiedän sinun tietävän, että stressinhallintaan ja jopa pahimpien fobioiden voittamiseen on monia fyysisiä ja mentaalisia keinoja, vaikka et ehkä vielä tietäisikään sen yksityiskohtaisemmin miksi ja miten nuo erilaiset menetelmät oikein toimivat. Montaako uutta, konkreettista keinoa olet kokeillut omakohtaisesti parisuhteesi parantamiseksi tai eropäätöksen aikaansaamiseksi?

Mistä kirjasta, kurssista, terapeutilta tai valmentajalta aiot seuraavaksi oppia ainakin yhden uuden keinon, josta et ennen ollut kuullutkaan tai jota et koskaan uskonut kokeilevasi käytännössä oman elämäsi parantamiseksi? Lue lisää Rakkauden (r)evoluutio-kirjasta ja minun henkilökohtaisesta sparrauksestani.

Fokusoi tietoinen mielesi syväsukellukseen tiedostamattomaan mieleesi, jotta voit nostaa eron varoitusmerkit tietoisuuteesi.

Jos tietoinen ja tiedostamaton mielesi ovat erimielisiä suunnastasi, mitä luulet: kumman sana painaa enemmän arkipäiväisissä valinnoissasi? Alitajunnan tunteet, mielikuvitus, uskomukset, toiveet ja pelot voittavat erityisesti silloin, kun olemme liian väsyneitä fokusoimaan tahdonvoimaamme.

Toisinaan tietoisen mielen asettama tavoite on vain egon toiveunta, ja viisaampi alitajuntamme palauttaa meidät egopyrkimystemme polulta takaisin oikealle reitille.

Alitajunta ei kuitenkaan ole aina oikeassa. Joskus uskomuksemme ja tunteemme ohjaavat meitä väärään suuntaan, ja tietoisen mielemme tavoite olisi kaikinpuolin meille ja muille läheisillemme järkevä ja hyvä. Vaikka tietoinen tavoitteesi olisi paras ikinä, alitajuntasi vääntää sinut väärään suuntaan yritys toisensa jälkeen niin kauan, kunnes olet saanut editoitua alitajuntasi virheoletukset paremmin arvojesi ja elämäntavoitteidesi mukaisiksi.

Meillä kaikilla on päivät täynnä monenlaista puuhaa eikä energia riitä aina kaikkeen. Siksi on olennaista, että suuntaa energiansa siihen, mikä lisää energisyyttä ja tuo elämään lisätilaa antoisampia asioita varten. Ohjaa energiasi tietoisen ja tiedostamattoman mielesi kädenväännön lopettamiseksi, jotta vapautat energiaasi yhä uusia muitakin tavoitteita kohti.

Erota vai ei?

 

Kun jaksat suunnata tietoisen mielesi fokuksen riittävissä määrin ja tarpeeksi usein tiedostamattoman datamääräsi perkaamiseen ja ymmärtämiseen, hiljalleen alitajuiset draiverisi (esimerkiksi elämäsi antoisuutta rajoittaneet uskomuksesi) alkavat ohjata sinua samaan suuntaan mihin tietoinen mielesi toivoo sinun kulkevan.

Esimerkiksi parempaa parisuhdetta tai erinomaista eroa kohti.

Miten hypnoterapian avulla voi vahvistaa voimavarojaan ja saada apua päätöksentekoon parisuhteen suunnasta?

Itse olen opiskellut tiedostamattoman mielen ja alitajunnan voiman hyödyntämistä, kun suoritin Kliinisen Hypnoterapeutin ammattitutkinnon. Hypnoterapia-asiakkaitani autan opettamalla heille muun muassa itsehypnoositekniikoita sekä monenlaisia muita terapeuttisia menetelmiä, joiden avulla asiakas itse voi työstää ajatuksiaan sekä muokata tunnetilojaan tarvittaessa nopeastikin. Hypnoterapiaan yhdistän asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan muunmuassa kognitiivista käyttäytymisterapiaa, gestalt-terapiaa ja NLP-tekniikoita (Neuro-Linguistic Programming).

Miten monenlaisia menetelmiä sinä olet tähän mennessä kokeillut hahmottaaksesi kaikki mahdollisuutesi joko parisuhteesi parantamiseksi tai erinomaisen eropäätöksen tehdäksesi?

Vai uskotko pystyväsi nostamaan parisuhteesi eron partaalta uusia unelmia kohti niillä samoilla keinoilla, joilla se sinne kuilun reunalle päätyi?

Jos ennustat eroa ja haluat vielä välttää sen, mihin kaikkeen olet valmis puolisosi kanssa? Milloin laitatte itsenne peliin pysyvästi paremman parisuhteen puolesta?

Voitkohan uskoa, miten paljon energiaa saat vapautettua elämääsi, kun pääset ikuisista “erota vai ei”-pohdinnoistasi eroon? Milloin sinä otat yhteyttä valmentajaan, joka auttaa sinua syväsukeltamaan sisimpääsi helpottaaksesi omaa päätöksentekoasi ja vapauttamaan alitajuiset voimavarasi onnellisempaa elämää kohti? Ota yhteyttä, kun haluat minut henkilökohtaiseksi sparraajaksi esimerkiksi tällä parisuhderintamalla.

Miksi sinulle on ylipäänsä tärkeää ennakoida eroa tai havaita uhkaavan eron varoitusmerkit?

Jos varoitusmerkkejä on ollut ilmassa jo pidemmän aikaa, lähestyvän eron merkit saavuttavat tietoisuutesi hiljalleen. Kun epämääräisen epämiellyttävä tunne on kalvanut sinua, haluat alkaa selvittämään, mistä on kyse. Haluat päästä irti ikävästä tunnetilasta ja saada selvyyttä elämäntilanteeseesi.

Vaikka nykytilanteeseen johtaneiden tapahtumaketjujen ja erosyiden miettiminen voi auttaa ymmärtämään käsillä olevaa hetkeä, menneiden puhkianalysointi on kuitenkin loppupeleissä umpikuja ja elämänhukkaa. Usein jo pelkkä tunnetilan vastaanottaminen ja oman itsensä sisäisten viestien äärelle pysähtyminen riittää antamaan sinulle tiedon siitä, mistä on kyse.

Ylimääräinen rationalisointi on turhaa, koska se ei vie tilannetta eteenpäin. Rationalisointi ei auta sinua lähentymään puolisosi kanssa eikä anna sinulle voimia eroonkaan. Onko uhkaavan eron varoitusmerkkien havaitseminen ja eron ennakointi tärkeämpää kuin tässä hetkessä eläminen puolisosi rinnalla? Tai ainakin oman itsesi rinnalla? Miksi sinulle on tärkeää tietää eron merkit ja ennakoida ne ajoissa?

Aavistatko kehossasi jo jotain, mitä rationaalinen mielesi yrittää selitellä parhain päin sinulle? Jos ennakoit eroa ja haluat vielä välttää sen, miten parannat läsnäolotaitoasi puolisosi kanssa?

ERON MERKIT: Varoitusmerkit kun puoliso alkaa tehdä eroa

Mitä tavoitetta kohti toimit käytännössä päivittäin, tiedostamattomien havaintojesi pohjalta? 

Sitä parempaa parisuhdetta vai erinomaista eroa kohti? 

Mihin olet huomaamattasi ohjannut itseäsi alitajuntasi ja tiedostamattoman mielesi autopilotilla?

Hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, parisuhdeasiantuntija Kati Niemi

Vaikka oman onnettomuutensa syistä ei olisi tietoa tuon taivaallista, jo onnettoman olon myöntäminen itselleen ja puolisolleen voi olla avain paljon parempaan parisuhteeseen.

Missä sinä ennakoit olevasi jo nyt päätöksesi kanssa?

Kun haluat apua päätöksentekoon parisuhteesi sisällön ja suunnan osalta, tutustu verkkokursseihini ja valmennuspalveluihini täällä.

Rakkaudella,
valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer-valmentaja
[email protected]

Yleisimmät eron merkit ja muiden ihmisten syyt eroon mietityttävät monia eroa harkitsevia.
Teemaan liittyen lue seuraavat blogikirjoitukset:

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Tietokirjailija Kati Niemi

Ajanvaraus

Coaching-, hypnoterapia- ja NLP-valmennus-ajanvaraus etänä ja kasvotusten tällä sivulla. Tervetuloa voimaantumaan! “Kiitos kaikesta tuestasi tämän vuoden aikana!🤗 Sinä koppasit minut turvaverkkoon, kun olin putoamassa; en

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.