Parempi parisuhde vai erinomainen ero? – valmennus

Parempi parisuhde vai erinomainen ero? – valmennus

Kurssin tila
Et ole kirjautunut kurssille
Hinta
¤97
Aloita

* Sisältää sinulle hyödyllisiä kumppanilinkkejä

Lämpimästi tervetuloa valmennukseen!

Sisäänkirjautumisen jälkeen tämän sivun alaosaan avautuu verkkovalmennuksen osiot materiaaleineen.

Tämä valmennus on jaettu kuuteen osaan, joista jokainen sisältää paljon video-, äänite- ja tekstimateriaaleja. Osien sisältöä käymme tarkemmin läpi Tervetuloa-videon (‘0A’) jälkeen ‘0B Valmennuksen rakenne’-videolla.

Parempi parisuhde vai erinomainen ero?-verkkovalmennuksen rakenne

Saadaksesi mahdollisimman suuren hyödyn tästä valmennuksesta, kunkin valmennusosan sisältämät erilaiset materiaalit (luento- ja harjoitusvideot, äänitteet, tekstimuotoiset sisällöt) ovat saatavillasi tarkasti harkitussa etenemisjärjestyksessä. 

Valmennuksen alkaessa sinulle avautuivat osat 0 ja 1, minkä jälkeen tulevat osat (2-6) sekä niihin liittyvät bonuksesi avautuvat sinulle yksi kerrallaan viikon välein. Lisätietoja löydät sisäänkirjautumisen jälkeen osasta ‘Valmennuksen aikataulut ja tekniset vinkit’.

Sisäänkirjautuminen verkkovalmennukseen

  1. Maksusuorituksen jälkeen saat sähköpostiisi kurssin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla kirjaudut sisään kurssille joko tällä sivulla (yllä) tai sähköpostissa mainitulta Oma tili -sivulta:   https://rakkaudenrevoluutio.fi/oma-tili/
  2. Jos jostain syystä et näe sähköpostisi Inboxissa sisäänkirjautumisviestiä salasanoineen, niin muistathan vilkaista myös sinne Roskakoriin, jonne sähköpostiohjelmasi asetukset ovat vahingossa saattaneet ohjata kurssialustan ensimmäisen viestin sinulle. Jos et löydä viestiä sieltä Roskakoristakaan, laita viestiä suoraan minulle, niin tarkistan, että sisäänkirjautuessasi antamasi sähköpostiosoite on ollut varmasti oikea. Teknisten haasteiden hetkellä laita siis minulle viestiä: [email protected]   
  3. Tarvittaessa klikkaa “Salasana unohtunut” -linkkiä ja vaihda salasanasi ohjeiden mukaan. 
  4. Kun olet kirjautuneena sisään järjestelmään avaa tämä kurssin etusivu, jolla olet nyt: https://rakkaudenrevoluutio.fi/kurssit/parempi-parisuhde-vai-erinomainen-ero-valmennus/
  5. Tämän sivun alaosasta pääset aloittamaan kurssin ensimmäisen osion painamalla: “0.TERVETULOA”. Tällöin Tervetuloa-pääotsikon alla oleva sisältö avautuu sivun oikeaan laitaan. Avaa kurssin ensimmäinen video painamalla: “0A. Tervetuloa ‘Parempi parisuhde vai erinomainen ero?’-valmennukseen!”
verkkokurssialusta - verkkokurssilla eteneminen - Parempi parisuhde vai erinomainen ero?

Kurssialustalla voit edetä eri pääosioiden välillä vasemmalla näkyvän valikon kautta. Yhden osion sisällä pääset aiheesta seuraavaan ja takaisinpäin sivun ylä- ja alaosan painikkeiden avulla. 

Halutessasi voit merkitä läpikäymäsi sivun valmiiksi yläosan painikkeesta, jolloin siirryt samalla seuraavaan osioon ja pääset seuraamaan myös kokonaisedistymistäsi helposti.

Koska pääset verkkovalmennukseen helposti pelkän nettiosoitteen ja tunnustesi avulla, niin voit halutessasi kuunnella videoita myös vaikkapa kävelylenkillä korvanapeista. Sinun ei siis tarvitse olla tietokoneen äärellä aina, kun etenet kurssilla. Kätevää, vai mitä!

Tositarinoita Rakkauden (r)evoluutio-kirjasta, jonka saat nyt myös ilmaiseksi!

Vaikka et olisi minkään nettikirjapalvelun jäsen, voit hyödyntää Rakkauden (r)evoluution allaolevat kumppanilinkit*, joiden kautta pääset nyt helposti ja ilmaiseksi kokeilemaan näitä suosittuja kirjapalveluita ja samalla lukemaan Rakkauden (r)evoluutio-kirjan ilmaiseksi kokeilujakson aikana:

Kiitos, kun saan kulkea kanssasi tämän merkityksellisen matkan!

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Tietokirjailija Kati Niemi

Nähdään ensimmäisellä videolla ‘0A Tervetuloa’!

Rakkaudella,
valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer-valmentaja
[email protected]