Parempi parisuhde vai erinomainen ero? -valmennus parisuhteen jatkamisen tai eropäätöksen tueksi

Parempi parisuhde vai erinomainen ero? – valmennus

Laita hyvä kiertoon!

Kurssin tila
Et ole kirjautunut kurssille
Hinta
477
Aloita

Lämpimästi tervetuloa kohti Parempaa Parisuhdetta tai Erinomaista Eroa!

Tästä valmennukseen:

Sisällysluettelo avautuu sinulle heti sisäänkirjautuessasi.

Päästäksesi näkemään verkkovalmennuksen sisällysluettelon materiaaleineen ja voidaksesi aloittaa valmennuksen, muistathan sisäänkirjautua ensin.

Heti sisäänkirjautumisen jälkeen tämän sivun alaosaan ilmestyy sisällysluettelo, jonka kautta etenet valmennuksessa levollisemmin mielin ja määrätietoisesti ratkaisua kohti.

Tämä ratkaisukeskeinen päätöksentekovalmennus koostuu 6 pääosiosta, joista jokainen sisältää monimuotoisesti erilaisia näkökulmia ja oivalluksia tarjoavia videoita, äänitteitä, lukemista ja harjoituksia

Parempi parisuhde vai erinomainen ero?-verkkovalmennuksen rakenne

Osien sisältöä käymme tarkemmin läpi Tervetuloa-videon (Osa 0A) jälkeen ‘Valmennuksen rakenne’-videolla (Osa 0B). Tekniset vinkit ja muut ohjeet löydät alta tällä sivulla.

Saadaksesi mahdollisimman suuren hyödyn tästä valmennuksesta, kunkin valmennusosan sisältämät monimuotoiset materiaalit avautuvat sinulle tarkasti harkitussa etenemisjärjestyksessäValmennuksen alkaessa sinulle avautuvat pääosiot 0 ja 1, minkä jälkeiset pääosiot (2-6) sekä niihin liittyvät bonuksesi avautuvat sinulle yksi pääosio (2-6) kerrallaan viikon välein

Toki voit liikkua vapaasti kaikkien osioiden välillä heti materiaalien avautumisen jälkeen, ja suosittelenkin, että välillä palaat joihinkin materiaaleihin. Nimittäin on melko yleistä, että jokaisella katselu-, kuuntelu-, luku- ja harjoituskerralla oivallat tilanteestasi ja toiveistasi jotain uutta, kunnes oma kestävällä pohjalla oleva ratkaisusi alkaa kirkastua sinulle yhä selkeämpänä ja alat motivoitua sinulle parasta muutosta kohti.

Annathan itsellesi aikaa edetä tässä valmennuksessa ja erosi toteutuksessa omassa tahdissasi, askel kerrallaan. Kaikki materiaali on saatavillasi kokonaisen vuoden ajan, jonka aikana voit hyödyntää myös -20% alennuksen henkilökohtaisesta palvelustani ja esimerkiksi Vapaaksi!-erovalmennuksesta. Jos ostit valmennuspaketin, joka sisälsi myös henkilökohtaisen tukeni, laita minulle viestiä, kun haluat tavata kanssani: [email protected].

Ja muutenkin milloin tahansa voit varata sinulle sopivan tapaamisajan kanssani etänä tai kasvotusten helpoiten nettiajanvarauksella.

Tekniset ohjeet ja muita lisätietoja löydät alla tältä sivulta.

Kiitos, kun saan kulkea rinnallasi tämän merkityksellisen elämänvaiheen läpi!

Terveisin
Coach Kati
Parisuhdeterapeutti, Erovalmentaja, Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer, Tietokirjailija
[email protected]

Sisäänkirjautuminen

Ohjeet

Salasana

Tallennathan alkuperäisen salasana-sähköpostiviestin, jonka sait heti rekisteröitymisen yhteydessä.

Jos jostain syystä et näe sähköpostisi Inboxissa sisäänkirjautumisviestiä salasanoineen, niin muistathan vilkaista myös Roskaposti-/Roskakori-kansioihin, jonne sähköpostiohjelmasi asetukset ovat vahingossa saattaneet ohjata kurssialustan ensimmäisen viestin sinulle.  

Jos unohdat salasanasi, sisäänkirjautumiskohdassa (alla: “Lost your password?”) voit pyytää kurssijärjestelmää palauttamaan salasanasi sinulle automaattisesti. Silloin saat rekisteröitymisen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen uuden salasanan automaattisesti samantien. Tarvittaessa odota muutamia minuutteja, jos nettiyhteys tuo viivettä sähköpostisi vastaanottoon. 

Jos et löydä salasanan palautusviestiä sähköpostiohjelmasi Roskapostista/Roskakorista, laita sähköpostia minulle, niin tarkistan, että sisäänkirjautuessasi ja salasanan palautusyrityksen yhteydessä kirjoittamasi sähköpostiosoite on ollut varmasti se sama, jolla alunperin rekisteröidyit valmennukseen.

Kirjaudu sisään tai palauta sanasi tästä:

Jos et ole vielä sisäänkirjautunut, tämän sivun yläosassa näyttää tältä:

Vapaaksi-verkkokurssi: Sisäänkirjautuminen verkkokurssille

Valmennuksen rakenne: 6 pääosiota

Parempi parisuhde vai erinomainen ero?-verkkovalmennuksen rakenne

Valmennuksen sisällysluettelo tulee näkyviin tämän sivun alaosaan heti sisäänkirjautumisesi jälkeen.

Saadaksesi mahdollisimman suuren hyödyn tästä valmennuksesta, kunkin valmennusosan sisältämät erilaiset materiaalit (luento- ja harjoitusvideot, äänitteet, tekstimuotoiset sisällöt) ovat saatavillasi tarkasti harkitussa etenemisjärjestyksessä, mutta luonnollisesti saat edetä tässä valmennuksessa missä tahansa järjestyksessä eri osioiden välillä siirtyen, kunhan ko. pääosio on avautunut sinulle (pääosiot 0-1 heti; pääosiot 2-6 viikoittain). 

Kurssilla eteneminen

Voit liikkua eri osioiden välillä helposti sisällysluettelon pääosio-otsikoista klikkaamalla. Tässä on kuva desktop-näkymästä, jossa päävalikko näkyy vasemmalla:

verkkokurssialusta - verkkokurssilla eteneminen - Parempi parisuhde vai erinomainen ero?

Yhden osion sisällä pääset aiheesta seuraavaan ja takaisinpäin myös tuon sisällysluettelon kautta tai halutessasi myös sinulla avoinna olevan sivun ylä- ja alaosan painikkeiden avulla. 

Halutessasi voit merkitä läpikäymäsi sivun valmiiksi yläosan painikkeesta, jolloin pääset seuraamaan myös kokonaisedistymistäsi helposti ja samalla siirryt kätevästi seuraavalle sivulle sisällysluettelon mukaisessa järjestyksessä.

Voit halutessasi myös kuunnella videoita vaikkapa kävelylenkillä korvanapeista. Sinun ei siis tarvitse olla tietokoneen äärellä aina, kun etenet valmennuksessa. Kätevää, vai mitä? 🙂

Video-kuvalaadun valinta (ei välttämätön)

Videot näkyvät sinulle tietokoneesi tai kännykkäsi automaattiasetusten mukaisella kuvanlaadulla (pikselitarkkuudella).

Jos olet hyvien nettiyhteyksien päässä, sinun kannattaa katsoa videot parhaimmalla HD-kuvalaadulla

Jos taas olet nettiyhteyksien osalta katvealueella, todennäköisesti laitteesi valitsee sinulle automaattisesti heikomman kuvanlaadun säästääkseen kaistatilaa ja voidaksesi katsoa videon ilman pätkimistä. Tällöin kuva ei toki ole yhtä tarkka, mutta jokaisella tekstiä sisältävällä videolla fontit ovat sen verran suuret, että pärjäät silloinkin vallan mainiosti. Ja jokaisen videonkin voit vain kuunnella esimerkiksi korvanapeistasi kävelylenkillä, joten videon kuvan näkeminen ei ole edes välttämätöntä.

Voit kuitenkin halutessasi itse muuttaa kuvanlaatuasi videotoistimen oikeasta laidasta näkyvästä Asetukset-hammasrattaasta, josta Kuvan laatu -valikko avautuu sinulle. Kun haluat tarkan videon, valitse HD-taso.

Ilman kuvaa: Videoiden ja äänitteiden kuuntelu

Kaikki videot on laadittu myös niin, että voit vain kuunnella niitä esimerkiksi kävellessäsi tai sängyssä maatessasi.

Lisäksi valmennuksessa on äänitteitä mm. rentoutumiseen, voimaantumiseen ja mielikuvaharjoituksiin.

Akuutissa kriisitilanteessa

Tämän verkkovalmennuksen monimuotoiset materiaalit (videot, äänitteet, tekstimateriaalit, harjoitukset) on tarkoitettu konkreettisten vinkkien ohella mielenrauhasi tukemiseen. Saat helpotusta esimerkiksi itseluottamuksen lisäämiseen sekä epävarmuuden, negatiivisten ajatusten ja hetkellisen ahdistuneisuuden itseavuksi.

Kun haluat keskusteluapua oman uniikin tilanteesi ratkaisemiseksi ja/tai voimaannuttavaa hypnoterapiaa mielenrauhasi lisäämiseksi, varaa henkilökohtainen tapaaminen kanssani kasvotusten tai etänä täällä. Verkkokurssilaisena saat palveluni -20% alennuksella.

Jos tähän elämäntilanteeseen tavanomaisesti liittyvien vaikeiden tunteiden ja ristiriitaisten ajatusvyyhtien lisäksi kärsit myös mielenterveyden häiriöistä, kuten pidempiaikaisesta, ylivoimaiselta tuntuvasta masennuksesta tai ahdistuksesta, olethan yhteydessä terveydenhoitoalan ammattilaisiin matalalla kynnyksellä aivan kuten muidenkin hoitoa vaativien sairauksien ja terveyshaasteiden kohdalla.

Jos kumppanisi, (tuleva) exäsi tai joku muu uhkaa terveyttäsi tai turvallisuuttasi, ota yhteyttä sosiaali- ja terveysviranomaisiin, poliisiin ja/tai juristeihin välittömästi.

-20% alennuksen hyödyntäminen ajoissa

Verkkovalmennusasiakkaanani saat -20% alennuksen muista verkkokursseistani ja henkilökohtaisista valmennuspalveluistani.

Voit käyttää alennuksen myös muuhun aiheeseen kuin tähän verkkokurssiin liittyen, koska esim. hypnoterapia ja NLP-valmennushan voivat tukea sinua muidenkin tavoitteidesi saavuttamisessa.

Sisäänkirjautumisen jälkeen verkkokurssialustalta löytämäsi alennuskoodin voit tallentaa Kassalla ennen esimerkiksi etäkeskusteluajan varaamista tai muun muassa Vapaaksi!-verkkovalmennukseen rekisteröitymistäsi. 

Alennus on voimassa verkkokurssin voimassaolon ajan (12 kuukautta), joten muistathan hyödyntää täydet etusi ajoissa.

Varaa itsellesi sopiva aika etänä tai kasvotusten kanssani nyt – helpoiten teet sen nettiajanvarauksella.

Nähdään valmennuksessa!

Sisäänkirjautuminen:

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.