MIehen vinkit naisen löytämiseen: Deittivinkit eronneelle miehelle

Miehen deittivinkit ja treffi-itseluottamusta “naisten metsästykseen”

Laita hyvä kiertoon!

Käypä lukemassa käytännön “testeissä” toimiviksi todettuja deittivinkkejä eronneille miehille täällä.

Tuo juttu on vieraskynäilevän miehen suorasanaista tekstiä, jossa oli mielenkiintoisia pointteja ja tutkimuksia!

Itseään hauskasti “saksalaisen analyyttiseksi deitti-insinööriksi” kuvaileva miesten sanavalmis deittivalmentaja kertoo, miten eron jälkeen mies saa jälleen treffi-itseluottamuksestaan uudelleen kiinni ja lisää rohkeuttaan pyytää deiteille myös sellaisia naisia, joiden hän aikaisemmin ajatteli olevan “liian hyviä / upeita” tai muuten tavoittamattomissa olevia.

Miten mies herättää (ja vie!) naisen huomion?

Kun itse oikoluin artikkeliluonnoksen ennen sen julkaisua, huomasin itsessäni mielenkiintoisia tunteita:

reagoinko/toiminko minä naisena tosiaan niin kuin nämä miehille suunnatut vinkit kertovat “kaikkien” (=tilastollisesti) naisten toimivan?

Ja jos kyllä, niin hyväksynkö sen omalla kohdallani, että kyllä: joskus biologia ja tiedostamattomat vietit ohjaavat? 

Eläimiähän me ihmisetkin olemme, vaikka sen joskus haluaisimmekin unohtaa.😉

Ennen tämän jutun julkaisua kävin tämän vieraskynäilijän kanssa mielenkiintoista keskustelua muutamista kohdista, joita hän sitten hieman muotoili toisin pyynnöstäni… Kyseessä oli osittain mm. jotkin adjektiivit, joilla tämän deittivalmentajan miesasiakkaat kuvailevat niitä naisia, joita he haluaisivat pyytää deiteille.

Miksi yksittäiset kuvaukset särähtivät paikoin korvaani niin, että artikkelia tosiaan vielä hieman justeerattiin ennen julkaisua?

Pyysinkö siloittelemaan tekstiä oman pienuuteni vuoksi vain siksi, että itsessäni nousi jotain jännää orastavaa ärtymystä “naisten puolesta”? Ja ylireagoinko itse joihinkin hänen esille nostamiin, mielestäni hieman yksioikoisiin vinkkeihin?

Huomasin siis tekeväni pientä itsetutkiskelua tämän jutun ensilukemisen aikana, hauskaa! 

Minua huvitti huomata itsessäni välillä tämmöistäkin, ja näistä tuntemuksistani sitten juttelinkin oman mieheni kanssa. Miehenihän kyllä tietää – vaikka ei tiedostaisikaan – millä keinoilla ainakin hän löysi sitä deittiseuraa oman avioeronsa jälkeen, ja lopulta koukutti minutkin! 😉

Tämän jutun kirjoittanut saksalainen “deitti-insinööri” oli tehnyt urallaan mielenkiintoisia käytännön tutkimuksiakin, ja kieltämättä olisi kyllä mahtavaa päästä kärpäseksi kattoon analysoimaan ihmisten deittikäyttäytymistä sukupuoleen ja seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta.

Miten eronnut mies voi kohottaa treffi-itseluottamustaan ja lisätä rohkeuttaan pyytää deiteille myös “liian hyviä / upeita” naisia?

Jutun luettuasi, mies: miten koet nuo deittivinkit? Mikä on toiminut? Mitä voisit kokeilla?

Ja jos olet tuossa jutussa “metsästettävä” sinkkunainen, niin sinun todellakin kannattaa lukea tämä kirjoitus ja tutkailla, voisivatko nämä miesten (ja monien tutkijoiden) tekemät havainnot ja naisten vokotteluvinkit toimia sinunkin kohdalla? Ja millä tavalla? Mitä tunteita artikkelin lukeminen herättää sinussa?

Ja jos olet parisuhteessa, niin mitä voisit kenties oivaltaa tuosta jutusta rakkaasi “vokottelemiseksi” pitkässäkin suhteessa…?

Kommentoi tuon englanninkielisen tai tämän blogipostauksen alle, minkälaiset keinot sinä olet huomannut toimiviksi treffiseuraa hakiessasi tai pitkäaikaisen puolisosi kiinnostuksen ylläpitämiseksi!

Entä mikä ei todellakaan tepsi sinun kohdallasi?

Meitähän on moneksi. Se, mikä pätee joidenkin ihmisten kohdalla, ei toimi välttämättä toisilla. 

Siksipä se oman kullan löytäminen ei aina käykään ihan käden käänteessä sormia napsauttamalla just sillä sekunnilla, kun sen “kuuman kollin tai kissan” haluaisi kainaloonsa – varsinkaan pidemmäksi aikaa, syvemmän rakkaussuhteen luodakseen…✨💜✨

Sana on vapaa, laitetaan jälleen hyvä kiertämään – kuten siellä deittimaailmassakin joskus 😉

Voit lukea tämän deittivinkkijutun Rakkauden (r)evoluution englanninkielisellä sisarsivustolla (R)evolution for Love täällä.

Inspiroivan mielenkiintoista päivää Sinulle! ❤️

⁠Rakkaudella,
Coach Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer -valmentaja

 

P.S. Kun haluat rennompaa elämäniloa ja syvällisemmän sisäisen turvan tunteen vahvistaaksesi sitä itseluottamustasi ja uskaltaaksesi luoda (rakkaus)elämääsikin yhä vahvemmin omien arvojesi mukaiseksi – parisuhdestatuksestasi riippumatta – niin, tämä on sinulle.

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Tietokirjailija Kati Niemi

Ajanvaraus

Coaching-, hypnoterapia- ja NLP-valmennus-ajanvaraus etänä ja kasvotusten tällä sivulla. Tervetuloa voimaantumaan! “Kiitos kaikesta tuestasi tämän vuoden aikana!🤗 Sinä koppasit minut turvaverkkoon, kun olin putoamassa; en

Hyvä, Parempi, Minä! Henkinen valmennus - Hypnoterapeutti, NLP Coach Kati Niemi

Hyvä, Parempi, Minä!

Rentoa elämäniloa Mielenvoimaa elämäniloiseen mielenrauhaan VARAA ILMAINEN TAPAAMINEN Millaista apua muut ovat saaneet? “Suosittelen lämpimästi Katia!” “Kiitos kaikesta tuestasi tämän vuoden aikana!🤗 Sinä koppasit minut

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.