Juhannus- ja kesälukemista: Lukuvinkit kesälomalla

Inspiroivaa Juhannus- ja kesälukemista hyviin fiiliksiin! (Kesä 2022)

Laita hyvä kiertoon!

Juhannus vihdoin, ihanaa! Kun kaipaat hyvää lukemista täksi juhannukseksi ja koko kesäksi 2022, poimi tästä suosittujen juttujen koosteesta itseäsi kiinnostavat artikkelit. Myös kesälomalla toivon sinun löytävän hyvään oloon inspiroivaa luettavaa (+tietysti myös videoitani ja äänitteitäni!), joten tässä on sinulle muutamia lukuvinkkejä. Arvaatko jo, mikä on suosittua kesälukemista juuri nyt? Entä minkälaista luettavaa sinä voisit kaivata nyt?

Suomen virallinen Top 10-blogilista: Suomen luetuimmat, suosituimmat blogit 2022
Laita Rakkauden (r)evoluutio-blogi seurantaan klikkaamalla tästä kuvalinkistä blogit.fi-portaaliin!

Lisää mielenkiintoista luettavaa näiden tämän koosteen poimintojen lisäksi löydät jokaisesta blogikategoriasta runsain mitoin. Uusiakin juttuja tulee vielä tässä kesän mittaan, joten pysyhän taajuuksilla. 🙂


Tässä tämän koostesivun aihealueet:

Ajanvaraus Hypnoterapeutti, NLP-valmentaja Kati Niemi
Varaa oma sparrausaikasi tästä kuvalinkistä.

Nautinnollista ja rakkaudentäyteistä kesää sinulle – parisuhdestatuksestasi riippumatta!

Tässä siis Rakkauden (r)evoluution parhaat lukuvinkit kesäksi 2022, ole hyvä!

Kesän aikana voit perehtyä syvällisemmin itsesi kehittämisen saloihin ja siihen liittyviin tärkeisiin teemoihin, kuten alitajunta, tiedostamaton mieli, tietoinen mieli, hypnoosi, NLP, itsensä rakastaminen, itsetunto, sisäinen puhe, tunnelukot ja tehokkaat mielikuvaharjoitukset

Voit myös varata itsellesi sopivan hetken elokuulta, kun haluat sparraustani esimerkiksi etäcoachingin, hypnoterapian tai NLP-valmennuksen merkeissä.

Hypnoterapia. Hypnoosi. NLP-valmennus. Mentaalivalmennus.
Miksi hypnoterapia ja mentaalivalmennus kannattavat? Mitä hypnoosi on? Entä NLP, Gestalt ja tunnelukot? Tutustu tästä kuvalinkistä.

Seksihelle ja antoisaa aikaa kumppanin kanssa – voisiko enempää toivoa tähän koronan jälkeiseen kesään?

Juhannus voi olla monelle pariskunnalle seksihelteistä rakkausjuhlaa – tai sitten ei. 

Tästä alta löydät ensin blogikirjoituksiani antoisampaan parisuhteeseen ja kunnon seksihellekesään, minkä jälkeen käsitellään mahdollisia eropohdintoja tänä kesänä.

Skrollaa siis alaspäin itseäsi kiinnostavien juttujen kohdalle! 🙂

Kesäloma voi laukaista seksihalujen sijaan myös sen erohalun, ja väkevämpien juhannusjuomien kyllästämä keskikesän juhla voi olla monelle se kuuluisa viimeinen pisara.

Et ole todellakaan yksin eroajatustesi tai eron toteuttamisen kanssa. Vaikka kesä on parhaimmillaan todellista rakkaudenjuhlaa, myös erot keskittyvät lomakuukausiin. Kesällä on aikaa laittaa omaa elämää järjestykseen sekä parisuhteessa että sen jälkeen, vai mitä? 

Älä jätä itseäsi yksin kesällä, vaan tule mukaan verkkovalmennukseeni, ja voit lukea myös näitä blogiartikkeleitani eropohdinnoista ja eroamisesta:

Kirja: Parisuhde, Eroaminen, Avioero

Rakkauden (r)evoluutio -kirja

* Kuunnellaksesi äänikirjana tai lukeaksesi Rakkauden (r)evoluutio -kirjan jopa täysin ilmaiseksi hyödynnä kumppanuuslinkkejä tällä sivulla. Suhde on ”ihan ok”, mutta jotain puuttuu – kannattaako erota

Ajanvaraus Hypnoterapeutti, NLP-valmentaja Kati Niemi
Varaa oma sparrausaikasi tästä kuvalinkistä.

Hetken ehdin vielä ottaa uusia coaching-asiakkaita vastaan etänä ja kasvotusten tässä kesäkuun aikana (varaa aikasi täällä), mutta sitten on minunkin aika kurvata lomamaisemiin!

Kesällä lomaillessani vastaanottoni on luonnollisesti kiinni, mutta silloinkin saat milloin tahansa apua monenlaisista  äänitteistäni, sekä verkkovalmennuksen lukuisista videoista, äänitteistä, tekstimateriaaleista ja harjoituksista. Olet lämpimästi tervetullut mukaan tänä kesänä! 

Lisäksi voit jo valmiiksi napata nettiajanvarauskalenteristani sinulle sopivan elokuisen sparrausajan nyt samantien, niin tavataan valmennuksen tai hypnoterapian (= hypnoosi + tavoitteesi mukaiset terapeuttiset menetelmät) merkeissä silloin joko näin netissä etänä videoyhteydellä tai kasvotusten Espoon Leppävaarassa tai Sipoon Nikkilässä mahdollisimman pian. Voit kurkistaa myös vastaanottotiloihini jo näin etukäteen.

Siihen asti, lukuiloa ja aurinkoista kesää Sinulle! 🙂

Rakkaudella,
valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer-valmentaja
[email protected]

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Tietokirjailija Kati Niemi

Ajanvaraus

Coaching-, hypnoterapia- ja NLP-valmennus-ajanvaraus etänä ja kasvotusten tällä sivulla. Tervetuloa voimaantumaan! “Kiitos kaikesta tuestasi tämän vuoden aikana!🤗 Sinä koppasit minut turvaverkkoon, kun olin putoamassa; en

Coach Kati Niemi - Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja

Valmennus

Tutustu coaching-, NLP-valmennus- ja hypnoterapiapalveluihini tällä sivulla, ja varaa ilmainen tutustumistapaaminen. “Oli todella antoisaa keskustella kanssasi. Uskon vahvasti että pääsen kanssasi tosi hyviin tuloksiin itseni

Hyvät ilmaiset vinkit rakkauteen
Tämän kuvalinkin kautta pääset esittämään kysymyksesi, johon vastaan täällä blogissa.

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.